Λίγα Λόγια Για Εμάς:

Το Thes Kordelaki γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την ανάγκη μου να βγάλω προς τα έξω τις σκέψεις μου, τις ανησυχίες μου και το μεράκι μου πάνω στις χειροποίητες κατασκευές και όχι μόνο...

Οι περισσότερες δημιουργίες μου είναι εμπνεύσεις από απλά υλικά που καταλήγουν στα πιο εντυπωσιακά και καλόγουστα σχέδια.

Η φαντασία και το πάθος μου για δημιουργία καθρεφτίζεται στα προϊόντα που παρουσιάζω. Μερικά από αυτά είναι: βραχιολάκια, Μαρτάκια, διακοσμητικά για το σπίτι ή το μπαλκόνι, πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια - δώρα, διακόσμηση αντικείμενα για γάμο & βάπτιση και είδη party όπως μοναδικές πινιάτες και αναμνηστικά δωράκια.

Με μια μικρή “αδυναμία” και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο παιδικό Party, δημιουργούμε όλα όσα φαντάζεστε για ένα αξέχαστο και μοναδικό event για τους πιο αγαπημένους αλλά και “απαιτητικούς” μας πελάτες που δεν είναι άλλοι από τους μικρούς μας φίλους.

Με ευελιξία, δημιουργικότητα και αστείρευτη όρεξη παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις - προτάσεις για εκείνες τις ψυχαγωγικές περιστάσεις που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μικρών αλλά και μεγάλων!