Επιστροφές Προϊόντων:

Διαδικασία επιστροφής:
Το κατάστημα μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε την παραγγελία σας, έπειτα από συνεννόηση μαζί μας.

Οι περιπτώσεις επιστροφής αναγράφονται παρακάτω:

Η δυνατότητα αυτή σας παρέχετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής της παραγγελίας σας είναι τα προϊόντα που βρίσκονταν σε αυτήν να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως αγοράστηκαν, μέσα στην πλήρη αρχική τους συσκευασία (κουτί, αφρολέξ, νάιλον, κλπ), χωρίς αυτή να έχει σκιστεί ή αλλοιωθεί και με όλα τα περιεχόμενα αυτής (ενδεικτικά έντυπα οδηγιών χρήσης, τεχνικών χαρακτηριστικών, αξεσουάρ, κλπ.) και τις τυχόν πρόσθετες παροχές αυτής.

Αποδεικτικό Επιστροφής:

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς της επιστρεφόμενης παραγγελίας.

Περιπτώσεις Επιστροφών:

- Ελαττωματικά Προϊόντα (Κατασκευαστικό ή Σπασμένο).

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε μπορεί να γίνει είτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν, είτε αγορά ισόποσης άξιας, είτε επιστροφή χρημάτων.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Η επιστροφή χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην επιστροφή συνυπολογίζονται και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

- Ελαττωματικά Προϊόντα (Κακή Χρήση).

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό λόγω κακής χρήσης του πελάτη δεν δύναται να επιστραφεί.

- Λάθος εκτέλεση παραγγελίας.

Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, ο πελάτης οφείλει να το επιστρέψει και να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του προϊόντος, είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος.

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση στην οποία απεστάλη χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση επιστροφής, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Η επιστροφή χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην επιστροφή συνυπολογίζονται και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

- Μη ολοκληρωμένη Εκτέλεση παραγγελίας.

Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί καθόλου κάποιο προϊόν που έχει παραγγελθεί, θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του προϊόντος ή θα αποστέλλετε εκ νέου χωρίς καμία επιβάρυνση εκ μέρους του πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.